Зареждане

Jorge Masvidal: Usman няма да ме задържи на земята

Jorge Masvidal: Usman няма да ме задържи на земята
Публикувано на: Юли 11, 2019 в 00:00 ч
Jorge Masvidal навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут и вярва, че трябва да се бие за титлата. Миналия уикенд във Вегас "Gamebred" влезе в историята, след като приспа Ben Askren за 5 секунди и вече държи рекорда за най-бърз нокаут в историята на UFC. Jorge знае какво да очаква, ако получи битка с шампиона в полусредна категория, но е уверен, че Kamaru Usman няма да може да го задържи на земята:


Usman няма да успее да ме задържи на земята. Има само един човек, който е успявал да го направи и неговото име е Demian Maia. Надявам се, че един ден ще споделя отново клетката с него. Usman от друга страна няма да се справи. Няма как да ме държи на земя. Тренирах сериозно моята борба и ако Askren беше оцелял малко повече, то вие щяхте да го видите. От гледна точка на стила мисля, че Kamaru е добра битка за мен. Ще заложа доста пари на себе си. 

В UFC не е важно дали си най-добър, а дали продаваш. Моля всички мои фенове да ме подкрепят и да ме последват. Помогнете на вашето момче. Мога да ви кажа, че тези неща помагат и искам от вас да кажете, че ме искате в битка за титлата. Вдигнете шух, защото тези неща помагат. Това е нещото, което искам от вас. Искам моите фенове да вдигнат шум, за да получа шанс. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес