Зареждане

Jorge Masvidal: UFC не ми дават Conor McGregor, защото ще го убия

Jorge Masvidal: UFC не ми дават Conor McGregor, защото ще го убия
Публикувано на: Септември 20, 2019 в 09:57 ч
Качил: DoloR
Jorge Masvidal вярва, че може да победи Conor McGregor и победата ще бъде брутално убийство, което няма да се хареса на UFC и това е причината да няма битка между тях. Masvidal идва след две брутални победи с нокаут, като в последната си битка нокаутира Ben Askren за 5 секунди, което беше най-бързата победа в историятa на UFC. В тези две битки той си спечели бонуси за своето атрактивно представяне.

"Gamebred" настояваше за шампионска битка или такава за много пари срещу Conor McGregor, но от UFC не му дадоха нито едно от двете. Организацията му уредиха битка с Nate Diaz и двамата ще се бият през ноември на UFC 244 за титла, която ще определи най-лошото копеле в UFC. Маsvidal се готви за Nate, но не е забравил за McGregor и ето какво има да каже за него и евентуална среща между тях:


Битка между мен и McGregor беше определена от президента на UFC като лоша, защото не искат да бъда обвинен в убийство. Затова те няма да позволят такава битка да се случи. Dana White вече го каза и аз не искам да отида в затвора за убийството на някого. 

Това е нещо, което не искам да се случи. Аз съм тук, за да се състезавам и да пребивам хора. Президента каза, че няма да се бия с McGregor, защото съм прекалено голям мъж. Затова не се случи. Двамата с McGregor сме различни и затова няма да се бием. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес