Зареждане

Jorge Masvidal твърди, че преговаря за битка с Nate Diaz

Jorge Masvidal твърди, че преговаря за битка с Nate Diaz
Публикувано на: Август 21, 2019 в 11:18 ч
Качил: DoloR
Jorge Masvidal е приел предизвикателството, което Nate Diaz му отправи след победата си над Anthony Pettis миналия уикенд в Калифорния. Masvidal беше в залата и изгледа битката им, а след това изглеждаше доста щастлив, след като Diaz го предизвика. Nate смята, че в момента Jorge е най-добрия в света и иска да се бие с него.

Masvidal твърдеше, че няма да се бие, ако не е срещу Usman или McGregor, но в крайна сметка се съгласи за среща с Diaz. "Gamebred" сподели в своя канал в ютюб, че в момента текат преговори за битка между него и Diaz и двамата ще се бият още тази година:


Ще направя това, което е най-добро за мен. В момента преговаряме и нека дадем на феновете това, което искат да видят. Ние ще бъдем две кучета заключени в клетка. 

Всички знаете, че мога да поема удар с бухалка и това няма да е нищо за мен. Diaz също го може. Може да го ударите с бухалка в капачките на колената, но въпреки това този пич ще продължи да идва за още.


Masvidal се намира в серия от 2 поредни победи с нокаут и всяка негова изява наелектризира феновете. Какво ще се случи в битка между двамата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес