Зареждане

Jorge Masvidal се закани, че ще убие насекомото Leon Edwards

Jorge Masvidal се закани, че ще убие насекомото Leon Edwards
Публикувано на: Август 12, 2019 в 07:10 ч
За никого не е тайна, че Jorge Masvidal и Leon Edwards не се понасят и е въпрос на време да ги видим един срещу друг в октагона. Враждата им се разпали през март, след края на събитието в Лондон. Зад сцената Masvidal даваше интервю, а Edwards го провокира и Jorge му вкара няколко удари, като само бързата намеса на охраната предотврати по-сериозна развръзка.

И двамата бойци имат претенции към титлата, но скоро няма да получат шанс, а от UFC имат сериозни намерения да ги сбият. Преди няколко дни Edwards сподели, че Masvidal отказал битка с него, но версията на Jorge е съвсем различна и той се закани, че ще убие Leon когато двамата бъдат заключени в клетката:


Няма да стане на неговото и когато той го иска. Винаги ще бъде при моите условия. Това го тревожи. Аз ръководя шоуто и ще слуша мен. Кажа ли, че ще му сритам задника, то това ще направя. Сега трябва да ми платят. Цели 16 години мечтая за титлата. Нима си мислите, че ще позволя на това насекомо да ме изхвърли от пътя ? 

Няма да ми попречи по пътя към величието и титлата. Ще взема титлата, а след това ще го елиминирам от лицето на земята. Всеки говореше, че Askren бил страхотен боец, но аз го победих за 5 секунди и сега всички казват, че е надценен. 

Ще пребия Edwards толкова зле, че всички ще започнат да казват същото и за него. Ще го убия, когато двамата се срещнем в клетката. Ще се бием, но само когато аз кажа. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес