Зареждане

Jorge Masvidal: Очаквам да обявят новата ми битка до 30 дни

Jorge Masvidal: Очаквам да обявят новата ми битка до 30 дни
Публикувано на: Юли 10, 2019 в 00:00 ч
Jorge Masvidal приключи последната си битка във Вегас само за 5 секунди срещу Ben Askren и е готов да се бие още утре. Това беше най-голямата победа в неговата кариера и той дори не се изпоти, за да я постигне. “Gamebred” навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут, които му донесоха $150 000 бонуси и сега се оглежда за нова битка, която очаква да бъде обявена до 30 дни:


В момента се чувствам добре. Срещнахме се с хора от UFC и искаме момчето да се завърне скоро, за да се бие отново. Искам възможно най-голямата битка, която може да получа. Не искам да предприемам стъпка назад, а само напред. Искам да се състезавам и само това ще видите от мен. 

Чакаме за договори, за да вляза в клетката отново и то скоро. Не искам да влизам в детайли, но ще е нещо сладко. Може да е нещо голямо. Хората ще се радват и ще искат да гледат. Очаквам новата битката да бъде обявена до 30 дни. 


В момента Masvidal се намира на 4-та позиция в полусредна категория и само Tyron Woodley е свободен от тези, които са пред него в ранглистата. Ще видим ли битка между тях ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес