Зареждане

Jorge Masvidal очаква огромен хонорар в следващата си битка

Jorge Masvidal очаква огромен хонорар в следващата си битка
Публикувано на: Август 20, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Jorge Masvidal беше извън играта цели две години и феновете почти го бяха забравили. "Gamebred" реши да се завърне в ММА и го направи с гръм и трясък. През март той отиде на вражеска територия във Великобритания, за да се бие с местната звезда Darren Till. В битката им Masvidal успя да го нокаутира брутално във втория рунд и смълча публиката. Това определено беше голяма победа, с която той прекъсна серията си от 2 поредни загуби и си тръгна с цели два бонуса.

Jorge се завърна в клетката през юли и нокаутира Ben Askren за 5 секунди, което беше най-бързия нокаут в историята на UFC. Сега той се намира в серия от 2 поредни победи с нокаут, в които печели 3 бонуса и е на върха на славата. Masvidal търси битка за титлата, която няма да получи и той е съгласен да направи компромис, но иска от UFC големите пачки и очаква да ги получи в следващата си битка:


Следващия ми чек ще съответства на страхотното завръщане, което направих в ММА през тази година. Надявам се, че това ще стане, защото ако не стане, то тогава ще има голям проблем. Хората от моя екип ще направят това, което им кажа. Точно това ще се случи.


Masvidal искаше битка с Conor McGregor, която му беше отказана от UFC. Миналия уикенд Nate Diaz се завърна ударно в ММА и предизвика Masvidal, който е готов за битка с него. Остава да видим решението на UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес