Зареждане

Jorge Masvidal: Няма да се моля за битка с McGregor

Jorge Masvidal: Няма да се моля за битка с McGregor
Публикувано на: Септември 23, 2019 в 09:39 ч
Качил: DoloR
Jorge Masvidal иска да се бие с бившият двоен шампион на UFC Conor McGregor, но няма да го моли, след като той не иска. Преди няколко месеца Masvidal отбеляза най-бързия нокаут в историята на UFC, който беше за 5 секунди над Ben Askren. Тогава Jorge сподели, че ще приеме битки само срещу Kamaru Usman или Conor McGregor.

В крайна сметка от UFC измислиха нова схема и предложиха на Masvidal да се бие срещу Nate Diaz в главната битка на UFC 244 през ноември. Двамата ще мерят сили, за да определят кой е най-лошото копеле в играта. Няколко седмици преди битката Jorge вярва, че той ще се окичи с пояса за най-лошо копеле и сподели, че няма да гони McGregor:


Не съм в този бизнес, за да тормoзя хората. Обичам да бия тези, които тормозят другите. Ако този пич не иска да се бие, то тогава аз няма да се моля. Аз съм тук, за да се състезавам и не се интересувам от това, което прави McGregor. Мисля, че той е страхотен боец, който направи много в спорта. 

Вярвам, че ще го пребия и Dana White го знае. Има си причина White да не ни позволява да играем заедно. Имам доста тежест на раменете, защото ще се бия в главната битка в тази легендарна зала. Мохамед Али се е бил тук, както и много други. За мен е чест да се бия в Медисън Скуеър Гардън. Аз съм най-лошото копеле. Всички латиноамериканци ме харесват.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес