Зареждане

Jorge Masvidal иска да бие Covington, защото дължи пари на негов треньор

Jorge Masvidal иска да бие Covington, защото дължи пари на негов треньор
Публикувано на: Септември 13, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
Jorge Masvidal иска да набие своя бивш приятел и съотборник Colby Covingtоn, защото все още дължи пари на негов бивш треньор. Двамата бойци бяха приятели, но отношенията им се развалиха в последните няколко месеца и сега те не спират да говорят един за друг. Masvidal сподели, че Covington се оплакал на Dana White от Masvidal по време на UFC 241 и президента нa UFC трябвало да охлажда страстите им.

Враждата между двамата стартирала преди време, след като Covington започнал да говори лошо за един от бившите му треньор, който сега е треньор на Masvidal. "Gamebred" споделя, че Covington все още дължи пари на своя треньор и иска да го накаже:


Той започна да обижда един от моите треньор, които е бивш негов треньор. Двамата тренирахме с този треьнор до битката му за титлата. След битката за титлата Covington реши да се раздели с него и не му плати определена сума пари, която му дължеше. Казах му, че ще го пребия ако не си плати. 

Тогава моя треньор застана между нас, защото нещата не трябваше да стават така. След тази случка не съм говорил с него. Измина година от тази случка. Всички тези думи имат последствия, защото този човек спеше на дивана ми, хранеше се благодарение на мен, защото аз бях този със спонсорите. 

Той все още беше аматьор и аз помагах на този човек. Болезнено е, че трябва да говори такива неща, за да получава внимание в социалните мрежи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес