Зареждане

Jorge Masvidal: Covington се оплака на Dana White, че искам да го бия

Jorge Masvidal: Covington се оплака на Dana White, че искам да го бия
Публикувано на: Септември 12, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Colby Covington беше сред гостите на UFC 241, което се проведе миналия месец в Калифорния. Тогава Dana White сподели, че бившия временен шампион бил близо до бой с няколко бойци от организацията, сред които и неговия бивш най-добър приятел и съотборник Jorge Masvidal. Отношенията между двамата се охладиха, след като те започнаха да се карат за мястото на претендент в категорията.

Covington се надяваше на битка с Kamaru Usman, но преговорите се провалиха, а веднаха след това Jorge изяви желание да се бие с Usman и нарече своя приятел "загубеняк". Това ядоса Colby и той изсипа доста обиди по адрес на своя приятел, но нещата били сериозни още миналия месец по време на UFC 241. Eто какво сподели в интервю Masvidal, който ще се бие през ноември срещу Nate Diaz:


Covington се оплака на Dana White, че съм искал да го нападна на UFC 241. Тогава Dana дойде при мен и ми каза да не го бия. Все едно сме в детска градина. Тогава му казах "какво по дяволите говориш, Dana" ? White ми каза, че Colby се оплакал и аз нямам право да го нападам. 

Казах на Dana, че Covington е такава кучка. Трябва да говорим като мъже, а не да лъжем и правим всякакви неща за лайкове и последователи в социалните мрежи. Това момче трябва да забави нещата, защото най-добре от всички знае кой съм аз. 

Ще бъда в залата. Colby, ако слушаш това, то ти си малка кучка. Прави се на безчувствен, но всъщност е най-чувствителния човек, който някога съм срещал. Той плаче когато чете коментарите. 


Вижте видео от спречкването им на UFC 241:
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес