Зареждане

Jon Jones загатна, че ще се завърне през ноември в Медисън Скуеър Гардън

Jon Jones загатна, че ще се завърне през ноември в Медисън Скуеър Гардън
Публикувано на: Юли 25, 2019 в 07:30 ч
Jon Jones е готов да се завърне в клетката по-рано от очакваното. "Bones" беше категоричен, че иска следващата му битка да бъде през декември, но сега е размислил и планира да влезе в клетката отново на 2-ри ноември в Медисън Скуеър Гардън, където ще се проведе събитието UFC 244. Jones се намира в серия от 16 поредни победи и вече защити трона два пъти тази година. Той победи с решение Anthony Smith през март, а в началото на този месец победи с раздвоено решение Thiago Santos. Сега "Bones" е повече от готов да влезе в нов тренировъчен лагер, за да се бие през ноември:


Какво ще кажете за Медисън Скуеър Гардън през ноември ? Ако го направя това означава, че трябва отново да започна лагер и мисля, че съм готов да го направя.


Феновете видяха в това конспирация, с която Jones цели да разсее новите проблеми със закона, които си създаде, след като преди няколко месеца опипал сервитьорка в нуди бар. Няма много опоненти за него в топ 10 на полутежка категория, с които той да се бие и да брани пояса. В последните дни Corey Anderson усилено опитва да си изкара битка, но не е ясно дали ще я получи.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес