Зареждане

Jon Jones все още се смята за шампион

Jon Jones все още се смята за шампион
Публикувано на: Май 31, 2018 в 10:01 ч

Jon Jones може и да търпи наказания в момента, но това не му пречи да си мисли, че е шампион на UFC в полутежка категория.

Като го знаем обаче, ще успее да се измъкне от ситуацията - самият той вярва, че ще бъде оправдан, когато стане ясно, че не е ползвал нарочно стероиди, за които беше хванат около UFC 214, когато се би с Daniel Cormier.

Шампионът е изключително активен в социалните мрежи, като постоянно говори за своето завръщане. Той дори сподели, че не е нужно титлата да е в ръцете му, за да бъде шампион на дивизията - и всички от топ 5 знаели това.





Jones продължи, заявявайки, че е все още шампион и му предстоят велики дела:



Легендарният бивш шампион наистина все още има време отново да разгърне потенциала си, но и то полека изтича докато той се занимава с всички глупости, в които се забърква извън клетката.

Jones остана без лиценз и му беше наложена глоба в размер на 250 000 долара след като беше хванат в злоупотреба след нокаута, който нанесе в третия рунд на своя противник Daniel Cormier по време на UFC 214. Тогава той се завърна след като беше отстранен преди реванша с Cormier, който трябваше да се състои по време на UFC 200.

За момента той очаква да разбере какво ще бъде поредното му наказание от USADA. Cormier, от своя страна, ще се бие срещу шампиона в тежка категория, Stipe Miocic, в главното събитие на UFC 227, което ще се проведе на 6-ти юли - среща, в която можеше да участва Jones, ако не бяха всичките неприятности.

За негово нещастие, той не е имал възможността да постигне нещо съществено през последните няколко години.

Това, разбира се, не му пречи да си мисли, че е шампион. Кога ли ще успее отново да се докаже в Октагона?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес