Зареждане

Jon Jones: Все още пия и пуша трева от време на време

Jon Jones: Все още пия и пуша трева от време на време
Публикувано на: Ноември 27, 2018 в 00:03 ч
Бившия шампион в полутежка категория Jon Jones се завръща в клетката на UFC 232 и ще се бие за титлата, която никога не е губил в битка срещу своя бивш опонент Alexander Gustafsson. Jones не се е бил от юли 2017, когато нокаутира Daniel Cormier и си върна титлата, но няколко дни по-късно отново се провали на допинг тест и му взеха всичко. Той сключи сделка с USADA и изтърпя година наказание. Днес "Bones" беше гост в предаването на Helwani и още в началото реши да нахрани DC:


Ariel, можем ли да обиждаме в това шоу ? Няма значение, защото ще кажа майната му на Daniel Cormier. Страхотно е че се завърнах и вече ще мога да творя история в клетката и в спорта. Радвам се, че USADA разбраха, че съм невинен и го доказаха, като ми казаха, че всичко е било недоразумение. Такива неща ви показват, че съм бил доминантен в спорта и съм заслужил уважение. Все още пуша трева и пия от време на време. Всичко, което трябва да правя в бъдеще е да съм по-внимателен и няма да приемам дори чаша кафе от непознати.


 Това отсъствие от спорта попречи на моите планове, защото исках да се оттегля от спорта на 30 години, но сега трябва да остана по-дълго. Не ми пука дали ми вярвате или не. Моят план е да напусна спорта непобеден като Floyd Mayweather и все още вярвам, че съм непобеден. 





Ще успее ли да победи Jones или Gustafsson ще си отмъсти ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес