Зареждане

Jon Jones вече няма желание да се заяжда с Covington, страх го е да не му извика полиция

Jon Jones вече няма желание да се заяжда с Covington, страх го е да не му извика полиция
Публикувано на: Ноември 17, 2017 в 15:00 ч
 
 Изглежда Jon Jones отново се смее последен, този път благодарение на Colby Covington.
 
Двамата имат дълга история, криеща своето начало още в колежанските им години, като свадата им продължи да расте през последните месеци.
 
До вчера Jones приемаше всяка обида мълчаливо и без коментар, но след сблъсъка между Fabricio Werdum и Covington той не пропуска да изразява своите виждания за станалото. Самият Jones дори поздрави Werdum, че е взел нещата в свои ръце.
 
Не можем да го виним за това, имайки предвид всичките обиди, които е понесъл от Colby през годините. Подбрахме за вас най-добрите от последните месеци.
 
"Отивай да шмъркаш и да изневеряваш на жена си, човече. Ти си си боклук."
 
"Трудно се живееше с него. Беше мръсен и смърдеше, не се къпеше. Беше пълен хаос. Животът му се въртеше около партитата. Винаги правеше простотии, но се преструваше, че бил религиозен, вярвал в Бог и т.н."
 
"Лъже феновете си и трябва да бъде изобличен какъв човек е в действителност, защото определено не е светеца, за когото се представя."
 
"Говоря истината и си служа с факти. Мисля, че го познавам по-добре от много други, имайки предвид, че сме живели заедно в продължение на две години."
 
"Постоянно се прави на такъв, какъвто не е... Безумно много ме дразнят лигавите му съобщения към Georges St. Pierre. Молел се за него и други такива глупости... Айде, стига вече."
 
"Млъквай, загубеняко! Ти си най-големият провал в историята на спорта."
 
"Особено Jon. Та той мяташе хора през прозорците. Беше ненормален, с отвратителен характер. На моменти наистина се побъркваше."
 
А това са само няколко от многото...
 
В крайна сметка обаче, Jon Jones се смее последен. Нормално би било човек да влезе в конфликт с някого, ако така бива обиждан. След като Colby обвини Werdum в нападение, Jon изглежда вече няма намерение да се занимава с него:
 
 
"И веднага да избяга да се оплаква на полицията? Ще пропусна."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес