Зареждане

Jon Jones: Ще се бия с Daniel Cormier, но само в полутежка категория

Jon Jones: Ще се бия с Daniel Cormier, но само в полутежка категория
Публикувано на: Юни 30, 2019 в 06:30 ч
Jon Jones се готви да брани титлата си в полутежка категория срщеу Thiago Santos в главната битка на UFC 239 през юли, но въпросите за трета битка с Daniel Cormier продължават да го преследват. Двамата вече изявиха желание да се бият, като желанието на Cormier е да слезе в полутежка категория, за да си отмъсти в категорията, в която загуби 2 пъти от "Bones". Много фенове искат да видят битката между тях в тежка категория, но Jones не е склонен да рискува и е готов да се бие, но само в полутежка категория:


Мисля, че звучи страхотно да си двоен шампион. Аз съм на 31 години, а Cormier е вече на 40 години. Имам време да го направя. Хората казват, че не трябва да поправяш нещо, ако то не е счупено. Нищо не е счупено и аз доминирам в полутежка категория от години. Имах много шансове да се кача в тежка категория, за да се бия с шампиона там, но не го направих. 

Чувствам, че ако се кача там ще е атака срещу Cormier. Нямам причина да го правя. Вече го победих два пъти и част от мен се радва на този човек и иска да остави неговата мечта, която изживява в тежка категория. Cormier е добър баща, който помага на обществото. Нямам причина да отнемам нищо от него. 

Ще бъде различно обаче, ако той реши да слезе в полутежка категория. Това ще значи, че той е дошъл на моя територия и ще се опита да ме нападне. В такъв случай ще трябва да се браня и ще се случи това, което вече се случи 2 пъти. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес