Зареждане

Jon Jones с нови проблеми с властите след инцидент в стриптийз клуб

Jon Jones с нови проблеми с властите след инцидент в стриптийз клуб
Публикувано на: Юли 22, 2019 в 13:55 ч
Jon Jones oтново ще си има проблеми с властите. През април "Bones" разпускал в стриптийз клуб и решил да напляска по задника една от севритьорките, а след това я прибърпал при себе си и я целунал по врата. Тя се обадила на полицията, когато се прибрала у дома и също споделила пред тях, че той я хванал за врата и я вдигнал във въздуха. На 11-ти юни е имало изслушване пред съда, но Jones не се явил и на следващия ден срещу него е издадена заповед за арест.

Няколко дни по-късно от съда опитали да му изпратят писмо, но то се върнало, защото явно са сгрешили адреса. Според различни източници Jones платил глобата си, която е 300 долара преди няколко дни. Говорител на "Bones" сподели пред KRQE News 13, че той за пръв път е чул за обвинението, когато медията го информира за това:


"Днес медиите съобщиха на г-н Jones за фалшиво обвинение срещу него и за изпращане на документи на неправилен адрес", заяви James Hallinan в изявление, изпратено до KRQE 13 News. "Но след като получи документите от пресата, г-н Jones веднага отиде да плати малката такса и той, както и няколко свидетели, са готови фактически да опровергаят злонамерените лъжи, разказвани за него на обществеността."


Заповедта за арест е отменена, след като той платил глобата. Това далеч не са първите му проблеми със закона, през 2012 година той беше хванат да шофира в нетрезво състояние, а през 2015 година предизвика катастрофа, в която пострада бременна жена, но вместо да помогне - той избяга.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес