Зареждане

Jon Jones: Превъзмогнах трудностите с плач, молитви и план

Jon Jones: Превъзмогнах трудностите с плач, молитви и план
Публикувано на: Август 13, 2019 в 19:00 ч
Шампионът в полутежка категория Jon Jones е доста активен в социалните мрежи и реши да отговаря на въпроси от феновете. "Bones" е преживял много трудности в живота, като повечето от тях сам си е създал. В миналото Jones няколко пъти се раздели с титлата, защото участва в катастрофа, в която пострада бременна жена, а Jones не спря да й помогне, като вместо това реши да избяга.

Година по-късно той се провали на допинг тест и се раздели с временната титла, която спечели с победа над Ovince Saint Preux. Jones получи една година наказание от USADA, а след това победи Cormier и си върна титлата, но пак му я взеха заради допинг. Сега той отново е шампион и тази година защити титлата си два пъти. Негов фен го попита за това, как се справя с трудностите през годините и ето какво отговори шампиона:


Честно казано първоначално плаках, а след това се молих. След това реших, че трябва да измисля план, за да се справя с това, което се случва. Моята болка предизвика действие от моя страна. Можех лесно да се предам на всичко, което се случваше, но това значи смърт, а аз няма да умирам днес. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес