Зареждане

Jon Jones отвръща на удара на GSP: 'Предполагам мозъчните увреждания не са мит'

Jon Jones отвръща на удара на GSP: 'Предполагам мозъчните увреждания не са мит'
Публикувано на: Октомври 2, 2018 в 12:32 ч
В наскорошно интервю бившият UFC шампион в средна и полусредна категория Georges St-Pierre загатна, че бившият шампион в полутежка категория Jon Jones не бива да бъде допускан като вариант за титлата Най-добрият боец на всички времена заради миналото си с неуспешните допинг тестове.

"Само вижте разликите при някои бойци. Няма да споменавам имена, защото не искам да топя хора, а да променя системата. Само сравнете. Някой отричат дадени постижения да са заради стероидите, но не е така. Без тях някои неща нямаше да се получат по същия начин. Нали ме разбирате? Стероидите правят човек много по-креативен, гладен. Изменя физиката."

"А и не само - променя и мисленето на човека. Някои мислят, че подобряват само силата, издръжливостта и прочие, но не е така. Стероидите променят хората изцяло - правят ги по-добри атлети. И да, мисля, че тези хора не бива да бъдат считани за Най-добри."

Малко след това в Instagram Jon Jones отговори на Georges St-Pierre и не изглеждаше особено щастлив:



"Неприятно е, когато някой, когото винаги си уважавал, започне да говори глупости. Но така стоят нещата напоследък.

Знаеш ли колко абсурдно звучи това, че стероидите променяли и психиката? Предполагам мозъчните увреждания все пак не са мит.

Какво ще кажеш вместо да претендираш за Най-добрия, да доминираш в следващата си битка? През годините не съм показвал друго към теб освен уважение. Не променяй сега нещата към лошо. По-добър си от това."

Как мислите ще се развият нещата между двамата?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес