Зареждане

Jon Jones отвръща на критиците: 'Просто не искате да признаете, че съм толкова добър'

Jon Jones отвръща на критиците: 'Просто не искате да признаете, че съм толкова добър'
Публикувано на: Октомври 22, 2018 в 09:31 ч
Бившият шампионв полутежка категория ще се завърне в Октагона на 29-ти декември за реванш с Alexander Gustafsson - тогава ще се проведе UFC 232, което ще се предава пряко по спортния канал Max Sport 2.

Новината беше първо споделена от Chris Taylor, като в последствие Ariel Helwani я потвърди.

'Bones' не се е състезавал в Октагона откакто надви Daniel Cormier с нокаут в третия рунд от срещата им на UFC 214. Срещата все пак остана без победител, тъй като Jones не успя да премине през тестовете на USADA.

И въпреки че USADA също отрече, че Jones се е опитвал да измами, боецът все още получава немалко критика от фенове и колеги.

Според злите езици, за успехите на Jones трябва винаги вече да се има едно наум заради неуспешните му тестове.

Бившият първенец сподели мнението си по въпроса в наскорошно интервю:

"Доказа се, че цялата ситуация беше една голяма грешка. Кой въобще взима хапчета за ерекция с очакванията да се представи по-добре в битка? Никой не го прави. Намерих компанията, намерих същите хапчета, поръчах ги и дойдоха отново вътре с неща, на които не им е мястото там. Количеството беше толкова малко, че няма как да повлияе по никакъв начин на представянето."

"От USADA даже казаха, че количеството стероиди в кръвта ми е все едно щипка сол в Олимпийски басейн. Толкова малко, че няма как да не е било инцидентно. И това две седмици преди битката. Две седмици преди битката съм взел една щипка стероиди и съм ги хвърлил в олимпийския басейн. Няма как това да е причината за нокаута."

"И за да отговоря все пак на въпроса - ако все още някой продължава да ме нарича измамник, просто не иска да признае, че съм прекалено добър в това, което правя."

Какво мислите за последното становище от бившия първенец в полутежка категория?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес