Зареждане

Jon Jones: Най-големия ми страх е да загубя от Daniel Cormier

Jon Jones: Най-големия ми страх е да загубя от Daniel Cormier
Публикувано на: Май 15, 2019 в 00:00 ч
Jon Jones определено не харесва Daniel Cormier, но е достатъчно интелигентен, за да уважава неговите умения в клетката. Двамата бойци проведоха две битки в полутежка категория, които Jones успя да спечели, но една от тях беше отменена, защото той се провали на допинг тест. DC е в залеза на кариерата си и успя да стане двоен шамион.

Той вече има насрочена битка, в която да защити титлата в тежка категория, а Jones ще брани титлата си в полутежка категория. Наскоро Cormier сподели, че в последната си битка ще слезе в полутежка, за да търси отмъщение срещу "Bones", но Jon не вярва на това и не смята да преследва Daniel в тежка категория, защото там може да загуби, а това е голям негов страх:



Аз съм реалист. Daniel Cormier е специален атлет и всеки може да бъде победен. Мисля, че най-големия ми страх е този да загубя в битка от боец катo Cormier и да съм му дал предимство над мен. За мен няма смисъл да се кача в тежка категория, където той ще бъде по-силен. Точно сега си свалям килограмите с лекота за полутежка категория и няма смисъл да давам предимство в размерите на Cormier. 


Сигурен съм, че моите фенове няма да харесат тези приказки, но аз съм реалист и уважавам уменията на Daniel. Той определено няма да слезе повече в полутежка категория. Cormier говори за това, но няма да го направи. Не вярвам, че той ще се подложи на това изтезания за трети път. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес