Зареждане

Johnson отговори на Cormier: Стягай ревливия си задник

Johnson отговори на Cormier: Стягай ревливия си задник
Публикувано на: Октомври 6, 2017 в 10:00 ч
 
Anthony Johnson отговори днес на обвиненията на "DC", че е бил мек и отчаян, след като стана дума, че "Rumble" се е срещнал с ръководители на UFC, за да обсъди завръщане в тежка категория. Същността на оплакването на Cormier беше, че ако Johnson иска хората да вярват на историята му за неговото пенсиониране, той е трябвало да остане по-дълго време в пенсия; връщайки се шест месеца по-късно, това според Cormier означава, че "Rumble" просто не е бил в състояние да понесе загубата именно от "DC". Cormier също нападна Johnson, защото бил прекалено приятелски настроен към Jon Jones.
 
"Защо по дяволите е толкова приятелски настроен към един човек от неговата дивизия? Това е така. Състезателите в нас не трябва да ви позволяват да сте толкова приятелски настроени към този човек. В съзнанието ми този пич е мек. Никога не трябва да сте приятели с някого, особено ако е някой, с който може да се сражавате. Можем да уважаваме опонентите си, но не е нужно да бъдем приятели с тях навсякъде.", заяви Cormier преди дни.
 

 
Johnson отговори, твърдейки, че Cormier е раздразнен, само защото става дума за Jon Jones.
 
"По дяволите, не знаех, че си толкова раздразнен, само защото става дума за точно един определен човек, който те нокаутира. Меко е това, което ти говориш, но добре, това е твоето мнение. Истината е, че никога не съм бил приятел с Jones. Просто уважавам всеки човек в спорта без значение какво е направил. Показал съм уважение към JBJ (Jon "Bones" Jones) през трудните за него периоди и съм показал, че уважавам и теб по същия начин. Пенсионирах се, защото имам друго нещо в живота си, което искам да правя, но просто защото се срещнах с представители на UFC и ти сега имаш проблем. Сега си стягай ревливия задник и благодари на Бог, че Jon се прецака и ти си получи колана по този начин.", заяви Johnson от официалния си профил във Facebook.
 
Последва и бърз отговор от страна на Cormier:
 
 
"Кажи ми го в лицето!", се казва в съобщението на "DC".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес