Зареждане

Johnny Walker: Искам да победя Anderson с решение на UFC 244

Johnny Walker: Искам да победя Anderson с решение на UFC 244
Публикувано на: Ноември 1, 2019 в 08:35 ч
Johnny Walker се надява този уикенд неговата битка с Corey Anderson да продължи повече от 1 рунд. Бразилеца успя да спечели първите си 3 битки в UFC с тежки нокаути и все още не сме виждали по-дълга негова среща. Бразилеца иска да се докаже и да изкара в клетката 15 минути с Anderson, за да покаже, че е готов за титлата.

Anderson няма да е лесен съперник и Walker няма да го подценява. Johnny споделя, че не иска неговите битки да свършват толкова бързо и се надява, че Corey ще оцелее в срещата, за да стигнат до съдийско решение, което няма да е лесно:


Никога не мисля, че трябва да приключа бързо битката си. Искам да се бия всичките 3 рунда. Влизам в клетката за три рунда и в миналото съм стигал до решение. Не искам да приключваме бързо. Не знам защо, но просто срещите ми свършват бързо. Мисля, че битката с Anderson е добра за мен. 

Сега мога да покажа на всички, че мога да се бия 3 рунда. Мисля, че той ще може да оцелее. Ще бъде добра среща. Сега искам да стигна до решение и се надявам, че той ще оцелее. Искам да тествам моето кардио и да видя колко мога да издържа. 

Ще го бия по-малко, за да не го нокаутирам. Аз имам добра борба и джиу-джитсу, а не само ритници и летящи колена. Притежавам всичко, което ти трябва в ММА. Готов съм за всичко, което той предложи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес