Зареждане

John Kavanagh: Conor McGregor ще приключи Khabib Nurmagomedov в 2 рунда

John Kavanagh: Conor McGregor ще приключи Khabib Nurmagomedov в 2 рунда
Публикувано на: Януари 20, 2018 в 09:01 ч
Източник: mmafighting.com
Изпратено от: DoloR
John Kavanagh е сигурен, че до края на 2018г Conor McGregor и Khabib Nurmagomedov ще се срещнат в клетката. По време на интервю на живо в Facebook той каза че Nurmagomedov ще победи Ferguson със съдийско решение. Той също сподели мнение за бъдеща среща между двамата:
 
Да, определено са на път да се срещнат. Гледах последната среща на Khabib, Barbosa e добър с крака, но да опитваш тази стратегия срещу човек който бързо скъсява дистанцията е доста рисковано.

Всички видяхме, какво се случи в битката с Michael Johnson, той успя да разклати Khabib, но ако това беше Conor определено беше нокаут. Трябва да се подготвим, защото видяхме че Khabib издържа на удари, определено той ще се опита да държи мача на земя, затова трябва да сме във форма. Като фен аз много искам да видя такава битка, мисля че страйкинг на Conor ще създаде много проблеми на Khabib.

За да направим дългата история, къса ще кажа че Conor ще го довърши за 2 рунда. Като гледам как скъсява дистанцията срещу Johnson и Barbosa в тази насока изобщо не се е подобрил. Той предпочита да понесе ударите и след това да те свали на земята, в света няма толкова добри като него в тази насока, но трябва да знаем, че мача започва на крака и двамата са разделени.

Надявам се да се случи, ще бъде невероятно.

За всички, които искат да гледат интервюто, можете да го направите от тук:
https://www.facebook.com/moby.siddique/videos/1871793579528921/

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес