Зареждане

Joe Rogan: Взех интервю от Daniel Cormier, защото мислех, че ще се оттегли

Joe Rogan: Взех интервю от Daniel Cormier, защото мислех, че ще се оттегли
Публикувано на: Август 20, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Joe Rogan често става обект на критика, защото взима интервюта на бойците, които губят важни битки с нокаут в клетката на UFC. Преди две години дългогодишния коментатор на UFC отнесе сериозни обиди и критики, защото взе интервю на Daniel Cormier, който тъкмо беше нокаутиран брутално от Jon Jones и се разплака в клетката.

Миналия уикенд Cormier загуби титлата си в тежка категория от Stipe Miocic, който го нокаутира в Калифорния на UFC 241, а Rogan отново реши да му вземе интервю, което не се хареса на някои хора и те започнали да задават въпроси. В своя подкаст Rogan реши да обясни за своето решение да вземе интервю на Cormier:


Поздравления за Stipe Miocic, който си върна титлата и установи своя статут на легенда. Има хора, които отново искат да знаят причината, поради която взех интервю на Cormier. Много често казвам, че не е добра идея да взимаш интервю на бойци, които са били нокаутирани. 

Мисля, че най-лошото бяха левите крошета в тялото, след които Stipe вкара удари в главата, но не изпрати Cormier в безсъзнание. UFC искаха да направя интервю, след което попитах DC дали го иска, а той се съгласи. 

Взех му интервю, защото смятах, че той ще се оттегли от ММА. Обичам Cormier и никога няма да го поставя в лоша ситуация. Той е бъдещ член на Залата на славата и един от най-добрите в историята. Интересно ми е какво ще бъде неговото решение. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес