Зареждане

Joe Rogan не одобрява решението на Michael Bisping

Joe Rogan не одобрява решението на Michael Bisping
Публикувано на: Ноември 28, 2017 в 14:00 ч
 
Феновете все още обсъждат бившия шампион в средна категория Michael Bisping и неговото решение да влезе в клетката отното, само три седмици след загубата си от Georges St. Pierre в UFC 217.
 
Както видяхме, самата среща не протече както се очакваше, тъй като Bisping беше нокаутиран от опонента си още в първия рунд.
 
Така Bisping отбеляза и втората си поредна брутална загуба в рамките на последния месец. Мнозина коментираха решението му да се бие в такъв кратък срок.
 
Един от тях е самият дългогодишен коментатор Joe Rogan, който сподели мнението си, че на Bisping не е трябвало да му се позволява срещата с Gastelum.
 
"Не смятам, че трябваше да му позволяват да се бие в рамките на само три седмици след бруталната му загуба от GSP. Та Kelvin е звяр."
 
"Как смятате, дали резултатът щеше да е същият, ако преди това Bisping не беше паднал от GSP?"
 
Напомняме, че това е най-краткият срок, в който Bisping е приемал среща до момента.
 
От UFC първоначално искаха да вкарат бившият шампион в средна категория Anderson Silva в клетката, но беше оттеглен от срещата след нарушение на правилата на антидопинг агенцията.
 
Самият Rogan разбира, че това е идеален пример за плитко и опасно мислене, имайки предвид, че Bisping никога не би отказал, дори и когато трябва.
 
"Наистина понякога трябва бойците да бъдат опазвани от самите себе си. Не може да му се позволяват такива неща. Просто няма никаква логика. Не мисля, че е разумно."
 
"Разбирам, че от UFC се нуждаеха някой да замести Anderson Silva, за да не пропадне събитието, и даже получиха още по-голяма среща с шампиона, който само преди броени седмици изгуби титлата си."
 
"Знам, че иска да се бие в Англия. Март месец, доколкото съм запознат. Това звучи по-приемливо, въпреки че пак е лудост... Остават три месеца, в които ще трябва да се възстанови и подготви за следващата си среща. Bisping е звяр. Той няма намерение да си почива, колкото и да е необходимо." 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес