Зареждане

Joe Rogan: Извратено е McGregor да получава специално отношение след скандала в Бруклин

Joe Rogan: Извратено е McGregor да получава специално отношение след скандала в Бруклин
Публикувано на: Април 19, 2018 в 09:40 ч

След като първоначално изрази отвращение от ситуацията, която създаде Conor McGregor, Dana White сподели, че нещата между тях са наред и уважението е все още налице.

В общи линии, White и компания са съгласни все пак да работят с McGregor, защото им носи големите пари.

И докато тръпнем в очакване да разберем дали от UFC ще наложат някакви санкции на бившия шампион в две категории за нанесените щети върху буса и нараняването на бойци и членове на екипа на организацията (в резултат на което бяха отменени три срещи в UFC 223), Joe Rogan сподели, че не одобрява специалното отношение, което ирландеца получава.

Дългогодишният UFC коментатор разказа за своето виждане в предаването си:

"Не бих казал, че е пиянска простотия - по-скоро е бил нашмъркан. Или пък просто си е част от шоуто му. Какво обаче ако количката беше ударила стъклото, където седеше Rose и ѝ беше нарязано лицето? Неприятно е, че Michael Chiesa беше нарязан, но той е здраво копеле - ще се оправи. Навярно е бесен на McGregor и ще го съди за много пари. Но какво ако беше ударил Rose? Целият свят щеше да го мрази. Какво ако беше ослепил Rose? Ray Borg има разрези в окото, така че не е невъзможно. Има стъклени частици и нарязана роговица. Chiesa предполагам ще го съди. Ако бях на мястото на Conor, щях да си реша проблемите извън съда, защото ако загуби и бъде обвинен, ще бъде здраво прецакан. Най-вероятно няма да може да стъпи отново в страната. Представете си ако Ray Borg беше хвърлил количката и Conor беше в буса. Нямаше да го има повече - с кариерата му щеше да е свършено. Ето това е извратеното - Conor получава специално отношение. А това не е добре за никого."

McGregor ще трябва да се яви в съда през лятото. "The Maverick" наистина е уведомил полицията за деянията на Conor, като се очаква и Borg да започне дело срещу ирландеца.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес