Зареждане

Joe Rogan: Francis Ngannou ще бъде като Mike Tyson

Joe Rogan: Francis Ngannou ще бъде като Mike Tyson
Публикувано на: Декември 7, 2017 в 10:05 ч
 
 Joe Rogan вярва, че Francis Ngannou може да се превърне в Mike Tyson на свободните боеве. Той завършва всичките си 6 срещи в UFC, като повечето приключват още в първия рунд, а от UFC смятат, че държи и рекорда за най-мощен удар, побеждавайки в това отношение професионалния кикбоксьор Tyrone Strong. Rogan коментира:
 
"От UFC вече си имат звезда. Мисля, че след една-две срещи, Ngannou ще достигне нивото на Mike Tyson. Ще започнем да гледаме двубоите му, само за да разберем колко време ще се задържат опонентите му срещу него. Той може да се окаже най-голямата им звезда."
 
И наистина - дори Ngannou дори има и история. Той тръгва от нищото, работейки в пясъчни мини, като в последствие скита бездомен из Париж, докато накрая не се превърна в следващия претендент за титлата. Той използва момента след победата си над Alistair Overeem в UFC 218, за да привлече внимание към робството в Либия. Той е мечтата на всеки PR. Ще успеят ли от UFC да се възползват от целия му потенциал?
 

Ако успее Ngannou да се установи като звезда, ще запълни сериозна дупка в UFC. Ronda се мести в WWE, бъдещето на GSP е неясно за момента, като навярно дори няма да защитава титлата в средна категория, а Conor прекарва повечето си време в скандални странични дейности. Rogan продължава:
 
"Не се знае дали Conor въобще ще се състезава повече - не е казвал нищо за своите планове. Само подмята реплики, но нищо повече."
 
Ngannou ще се изправи за титлата в тежка категория срещу Stipe Miocic в предстоящото UFC 220 на 20-ти януари, като в същата вечер ще можем да видим и шампионска среща за титлата в полутежка категория между Daniel Cormier и Volkan Oezdemir. Изглежда от федерацията искат да привлекат възможно най-много внимание към главната среща. Stipe печели последните си 5 срещи чрез нокаут, 4 от които още в първия рунд, като ако сега победи, ще подобри рекорда за най-много поредни защити на титлата. Победи ли Ngannou, пред него се отварят безброй възможности.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес