Зареждане

Joanna Jedrzejczyk няма счупен крак и ще чака битка за титлата

Joanna Jedrzejczyk няма счупен крак и ще чака битка за титлата
Публикувано на: Октомври 15, 2019 в 13:06 ч
Бившата шампионка в категория сламка Joanna Jedrzejczyk записа втора поредна победа в категорията над Michelle Waterson през изминалия уикенд във Флорида. Полякинята доминира над Waterson, въпреки че имаше съмнения за счупен крак във втория рунд. Тя победи с решение и веднага изяви желание да се бие за титлата. Joanna сподели, че е посетила болница, където са я уведомили, че няма счупен крак и няма да се наложи операция.

Тя е щастлива от тези новини и в интервю каза, че битката за титлата срещу китайката Weili Zhang е гарантирана. Сега тя иска да се възстанови, а след това ще започне нов поход към златото в категорията, където тя доминираше дълго време:


Има добри новини. И двата ми крака са подути, но са добре. Радвам се, че няма счупване. Няма да се налага операция. Ще се възстановя бързо и ще се бия бързо. Бях доста изненадана. Много хора казаха, че крака ми е счупен, но ходих в болница и се оказа, че няма фрактура, нито счупване. 

Всички бяхме изненадани от тези добри новини. Трябва да си почина и да се възстановя, а след това ще се завърна колкото може по-скоро. Нямаше да подписвам за битка с Waterson, ако нямаше клауза за шампионска среща след победа. Следващата ми битка ще е за титлата. 

Ако искат да чакам, то тогава ще чакам, но с тази победа отправих послание. Мисля, че отправих послание към всичко в категорията, че Joanna се завърна от ръба и сега те не знаят какво да очакват. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес