Зареждане

Javier Mendez не вярва, че Justin Gaethje е голяма заплаха за Khabib

Javier Mendez не вярва, че Justin Gaethje е голяма заплаха за Khabib
Публикувано на: Април 2, 2019 в 15:47 ч
Преди няколко дни Justin Gaethje успя да нокаутира Edson Barboza в битката им във Филаделфия. Веднага след нея Gaethje пожела битка с Khabib и се определи като най-голямата заплаха за шампиона в лека категория. Javier Mendez, който е дългогодишен треньор на Khabib в AKA не смята, че Gaethje е голяма заплаха за Khabib, но определено има шанс, ако Khabib реши да се надиграва с него в стойка:



Не мисля, че Justin Gaethje е голяма заплаха за Khabib, защото той няма да може да спре събарянията на Khabib. Никой от тези момчета не успя да ги спре. Nurmagomedov ще свали всеки на земята и той няма шанс, освен ако може да се бие на земята. Ще бъде интересно, но само ако Khabib реши да се надиграва с него в стойка. 

Вижте неговите предишни битки и всеки път, в който той реши да играе в стойка нещата стават малко по-сложни. Khabib тръгна да се надиграва в стойка с Conor McGregor, а тогава аз го молих да се върне към плана на баща му. Същото направи и в битката срещу Michael Johnson. Тогава аз отново го молих да се придържа към плана на баща му. Искам от него да ги събаря и да се бори с тях. 









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес