Зареждане

Jairzinho Rozenstruik: Ще покажа моите умения срещу Alistair Overeem

Jairzinho Rozenstruik: Ще покажа моите умения срещу Alistair Overeem
Публикувано на: Ноември 17, 2019 в 10:45 ч
Възходът на Jairzinho Rozenstruik в тежка категория е на доста бързи обороти и следващия месец може да кацне в топ 10 на категорията. Той ще се бие срещу легендарният Alistair Overeem на UFC on ESPN 7, което ще се проведе на 7-ми декември във Вашнгтон. Rozenstruik е в серия от 3 поредни победи с нокаут в UFC, които записа само за няколко месеца.

Сега той има шанс да покаже, че е сериозен претендент за титлата и няма търпение да покаже своите умения срещу легендарен боец като Overeem. Rozenstruik (9-0 MMA, 3-0 UFC) прие битката с кратко предизвестие, след като Walt Harris се оттегли и е готов да се възползва напълно от този шанс:


Проведох няколко битки, но те не бяха дълги и сега се появи възможност, след като Walt Harris се оттегли. Това е ситуация, която ти къса сърцето и се надявам, че ще намерят неговата дъщеря. Derrick Lewis също искаше да се бие срещу Overeem, но той има лека контузия. 

От UFC дадоха битката на мен, защото съм здрав и нямам проблем. Победата над Alistair Overeem ще бъде голяма за моята кариера и съм щастлив, че получих шанс. Това е шанс срещу боец, който е високо в класирането. 

Гледам на това, като на тест и съм готов да покажа моите умения на 7-ми декември. Надявам се, че ще вляза в топ 10 с победата над Overeem. Уважавам го, защото е легенда и ще бъда готов за всичко. Роден съм готов и нямам търпение да вляза в топа на категорията. Ще спечеля тази битка.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес