Зареждане

Jacare Souza: Ядосах се на рефера, защото не исках да удрям повече Chris Weidman

Jacare Souza: Ядосах се на рефера, защото не исках да удрям повече Chris Weidman
Публикувано на: Ноември 5, 2018 в 11:11 ч
Jacare Souza успя да нокаутира Chris Weidman в третия рунд и въпреки че Weidman беше аут, то рефера Dan Miragliotta не спря срещата и трябваше Jacare да вкара още удари на неадекватния Weidman. Jacare не остана доволен от това, защото двамата с Weidman са приятели и доста се ядоса на рефера:


Още щом го ударих - знаех, че това е краят. В третия рунд усетих, че той вече няма много останала сила и знаех, че след този удар това е краят на битката. Доста се ядосах на рефера, защото видях, че всичко приключи, но той не спря срещата. След моя удар той падна доста зле на земята и нямаше нужда от следващите удари, но рефера не се намеси. Предупредих Miragliotta, но за съжаление трябваше отново да удрям Weidman, а не исках. Не казах нищо на рефера, защото не съм там да говоря с него, но с жест му показах, че битката е свършила. Той нямаше как да продължи да се бие.

Преди всичко ние сме семейни хора. Аз имам жена и деца и Chris има жена и деца. Аз съм негов фен и го следвам в социалните мрежи. Нашите семейства се харесват и той е страхотен човек. След всичко, което се случи жена ми каза, че трябва да отида при него и да видя дали е добре. 


След битката Jacare наистина отишъл при Chris и сподели това в социалните мрежи. Той му благодари за възможността да се бият и сподели, че се надява той да е добре:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес