Зареждане

Jacare Souza: Направих много пари тази година и сега чакам само битка за титлата

Jacare Souza: Направих много пари тази година и сега чакам само битка за титлата
Публикувано на: Ноември 26, 2018 в 16:50 ч
Бившия шампион в средна категория на Strikeforce, Jacare Souza е в UFC от 5 години и все още не се е бил за титлата. Той успя да запише 9 победи и 3 загуби, като 2 от тези загуби са спорни и са с раздвоено решение. В началото на месеца Jacare победи бившия шампион на UFC, Chris Weidman, който се гласеше за шампионска битка при победа, но но беше нокаутиран. В последните си 3 битки тази година Jacare спечели $150 000 само от бонуси и в интервю сподели, че тази година е направил много пари и няма да приема друго, освен битка за титлата:


Аз съм план "А" и ще се бия за титлата. Ще си чакам шанса за титлата, защото съм план "А" и си искам моят шанс. Тази година успях да направя доста пари. Бих се три пъти и във всяка битка печелих бонуси. Имам един бонус за представяне на вечерта и 2 за битка на вечерта. Нокаутирах последните си двама опоненти и имам пари, което ми позволява да остана известно време без да се бия.

Romero ме победи, но това си беше грабеж и въпреки това се би за титлата. Gastelum ме победи в равностойна битка, която смятам, че спечелих и той също се бие за титлата. Ако Chris Weidman ме беше победил, то тогава щяха и на него да дадат шанс за титлата. Аз го нокаутирах. Защо няма да се бия за титлата, каква е причината ? За Weidman мога да кажа, че е страхотен шампион и добро момче, което победи доста бразилци, но аз прекъснах серията. Титлата е нещо нормално, което ще се случи. Няма как да си сигурен за нищо в този живот, защото всичко зависи от Бог, но аз вярвам, че ще се случи.




Ще се бие ли най-накрая Jacare за титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес