Зареждане

Извадиха пистолет по време на уличен бой в KOTS

Извадиха пистолет по време на уличен бой в KOTS
Публикувано на: Януари 5, 2023 в 00:12 ч
Голяма драма е възникнала по време на последните битки в King of The Streets. 

Организацията „Кралят на улиците“ / KOTS / е колкото брутална, толкова и мистериозна. Не обявяват къде ще се провеждат събитията им, не разкриват самоличността на реферите, които присътстват, само за да разделят бойците. Реферите носят маски, както и други от по-важните личности.

Вижте също: Очаквайте: Уличен боец от ъндърграунд битките King of the Streets ексклузивно пред MMA.BG!

Бойците на промоцията се бият навсякъде: на паркинга, в тунел и дори на хокейния лед. Битката продължава, докато някой не загуби. По-голямата част от списъка с бойци на организацията се състои от футболни хулигани - фенове на полски, немски, гръцки, кипърски клубове.

През декември Томаш Шкатулски е провел поредната си битка под банера на KOTS. Негов съперник е бил Ерик Олсен, 40-годишен бивш боец на Bellator. Битката е брутална - със счупен крак, бъркане в очите и приключва по непредвиден начин, а след нея маскиран мъж вади пистолет.

Именно участник в тази битка е човекът, който реши да говори за ъндурграунд двубоите без правила пред MMA.BG - нещо, което се случва за пръв път изобщо, тъй като достъпът до тази организация е само за ограничени хора и всичко е забулено в тайнство.

За щастие охранителите на KOTS се намесват и успяват да го неутрализират. Битката все още не е разпространена безплатно. До нея има достъп само чрез PPV на сайта на KOTS. Вижте моментът, в който се вади оръжието:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес