Зареждане

Израел Адесаня срещу Джаред Кенъниър на UFC 276

Израел Адесаня срещу Джаред Кенъниър на UFC 276
Публикувано на: Март 17, 2022 в 02:00 ч
Ариел Хелуани разкри, че от UFC гласят битка за титлата в средна категория между шампиона Израел Адесаня и Джаред Кенъниър. Двамата трябва да се срещнат на събитието UFC 276, което ще се проведе на 2-ри юли в Лас Вегас.

Адесаня е с рекорд 22-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно той защити титлата с победа над Робърт Уитакър миналия месец. Израел печели 15 от срещите си с нокаут.

Той загуби своя непобеден статут преди година в битка с Ян Блахович за титлата в полутежка категория. Адесаня все още няма загуба в средна категория и има 4 защити на златото си. Той има 11 победи и само 1 загуба за UFC.

Кенъниър от своя страна е с рекорд 15-5 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Джаред приключва 12 от срещите си и 2 пъти пада с нокаут. За последно той победи Дерек Брънсън с тежък нокаут преди месец.

Джаред печели 5 от своите 6 битки в средна категория. В тази дивизия той загуби само от Робърт Уитакър с решение. Той е бивш шампион на AFC и се е състезавал в тежка, полутежка и средна категория.

Ще успее ли Кенъниър да свали Адесаня от трона ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес