Зареждане

Израел Адесаня: Ще бъда като Брус Лий срещу Коста

Израел Адесаня: Ще бъда като Брус Лий срещу Коста
Публикувано на: Август 21, 2020 в 16:00 ч
Израел Адесаня няма търпение да смълчи критиците с победа над Пауло Коста. Двамата непобедени състезатели ще се сблъскат на UFC 253, което ще се проведе в края на септември в Абу Даби. Залогът в срещата ще бъде непобедените статути на двамата, както и златото в средна категория. Много хора смятат, че Коста ще победи, защото е много по-едър и нацепен от Адесаня.

“The Last Stylebender” вярва, че битката ще бъде от вида Давид срещу Голиат и смята да удиви феновете с представянето си. 31-годишния шампион споделя, че ще бъде като Брус Лий в клетката с мощния бразилец и ще остави всички с отворени усти от удивление. Ето какво още каза шампиона пред ESPN:


Мисля, че е перфектно за мен, защото аз съм този кльощав човек, това хилаво, малко момче, което всички гледат. Пауло Коста от своя страна изглежда като перфектен съперник. Той е едър и нацепен до безобразие. 

Коста успява да победи всички. Когато вляза в клетката с него и започна да правя тези неща в стил Брус Лий, то тогава всички ще останат удивени, че съм победил това едро, мускулесто момче. Няма значение колко надувате един балон, защото накрая ще се спука.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес