Зареждане

Израел Адесаня плаши Джоунс с игра на земя

Израел Адесаня плаши Джоунс с игра на земя
Публикувано на: Май 5, 2020 в 14:04 ч
Непобеденият шампион в средна категория на UFC, Израел Адесаня е категоричен, че битка с Джон Джоунс ще има. Двамата не се понасят и често влизат в спорове в социалните мрежи. 30-годишния шампион е с рекорд 19-0 в ММА и вярва, че неговия колега, който властва в горната категория вече се е изтъркал и няма какво да покаже.

Вижте още - Адесаня: Не ме интересува мнението на алкохолиците от публиката​​​

Всъщност ако погледнем последните няколко битки на "Bones", то определено думите на Адесаня имат смисъл. Израел се слави с добрата си игра в стойка и 14 от победите му са с нокаут. Много хора са на мнение, че играта на земя е слабото място на Адесаня, но той не смята така. Адесаня се закани, че ще покаже играта си на земя в битката с Джоунс. Ето какво още сподели Израел:


Вече ви казах и Доминик Рейес ви го показа. Казах ви, че Джоунс вече е изтъркан. Неговите най-добри години са зад гърба му. Той има проблеми с високи бойци, които знаят как да се бият в стойка. Моят страйкинг и този на Рейес са на различни нива. Когато Джоунс ме гледа си казва, че трябва да се събаря. 

Той ще научи нещо за моята игра на земя. Нямам търпение. За сега се фокусирам върху средна категория. Не се плаша от никого. Битката с лайното Джоунс не е важна за моето наследство. Искам тази битка и ще я получа. Няма значение дали той ще е шампион, или няма да бъде. Дори и да загуби титлата, аз ще се бия с него.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес