Зареждане

Израел Адесаня: Излизанията ми към клетката ще са по-велики от кариерата на Джон Джоунс

Израел Адесаня: Излизанията ми към клетката ще са по-велики от кариерата на Джон Джоунс
Публикувано на: Януари 9, 2020 в 17:22 ч
Израел Адесаня не е готов да остави враждата си с Джон Джоунс. Двамата често се обиждат в социалните мрежи и Адесаня се кани за битка с него през 2021 година във Вегас. Шампиона в полутежка категория опита да си изкара битка с Адесаня по-рано, но непобедения шампион в средна категория отказа.

Израел предпочита да защити титлата си няколко пъти, а след това ще мисли за горната категория. Непобедения боец реши отново да захапе Джоунс и заяви, че "Bones" ще бъде запомнен само с провалите си на допинг тестовете:

Копелето Джоунс започна да говори, че се радва, защото хората ще запомнят неговите отличия, а не излизанията му към клетката. Той трябва да млъкне. Хората ще го запомнят, защото мами със забранени вещества. Ще го запомнят със стероидите. Това е всичко, с което ще го помнят. 

Хората не се интересуват от това, което постигна след битката с Маурисио Руа, защото знаят, че е измамник. Той се провали на допинг тест в един и същи месец заедно със своя брат през 2016 година. Това е всичко, което ще запомнят. Моите излизания към клетката ще бъдат по-велики от цялата му кариера. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес