Зареждане

Излязоха грозни детайли около ареста на Джон Джоунс

Излязоха грозни детайли около ареста на Джон Джоунс
Публикувано на: Септември 29, 2021 в 07:29 ч
Джон Джоунс е дърпал годеницата си за косата, а после е огънал предния капак на полицейска кола с удар с глава в ранните часове на петък в Лас Вегас.

Според доклад на полицаите, те са били повикани в 5:08 заради домашно насилие в хотелска стая, като сигналът е подаден от най-малкото дете на Джоунс. Когато пристигнали видяли Джон да се разхожда около хотела и го задържали. Според тях той станал доста раздразнителен и ударил с глава предния капак на патрулката им, при което той се огънал и боята се напукала.

Докато е бил с белезници Джон е преминавал през различни емоции. В един момент той е заплашил служителите на реда, че ще ги съди, защото му развалят най-важната нощ в живота му.

Джон също така се е шегувал, че иска да се бие срещу всички полицаи наведнъж, за да види дали ще може да ги удържи.

Полицаите споделят и че са говорили с годеницата на Джон, Джеси, която е майка на 3-те му деца. Тя твърди, че е спала, когато Джоунс се е прибрал в хотелската стая след като е бил навън с приятели във Вегас.

Джеси твърди, че Джон се е прибрал и не бил доволен от нещо. При въпрос от страна на полицаите дали е имало някакво физическо съприкосновение тя отговорила, че той я е пипнал по задната част на главата и ѝ дръпнал косата, но нищо друго.

Въпреки това полицаите описват, че тя е имала кръвотечение от носа и подута и разкървавена устна. Джеси споделила, че това е било защото устните и били сухи и напукани. Полицаите обаче описват, че и по дрехите ѝ също е имало кръв.

Полицаите са проверили и хотелската стая и споделят, че и по леглото е имало следи от кръв.

Джоунс е освободен под гаранция и се очаква да се яви в съда на 26-ти октомври.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес