Зареждане

Истината за драмата между Khabib Nurmagomedov и тортите тирамису

Истината за драмата между Khabib Nurmagomedov и тортите тирамису
Публикувано на: Декември 16, 2017 в 12:30 ч

Непобеденият дагестански боец, Khabib Nurmagomedov е от най-добрите в леката категория през последните няколко години. Един от най-очакваните му двубои беше срещу Tony Ferguson - двамата трябваше да се бият в UFC 209, но Khabib не можа да свали килограми, за да влезе в категорията.

По време на кадри отпреди UFC 209 камерата запечата как Khabib и неговите съотборници похапват известния италиански десерт - тирамису. Кадрите бяха от дните преди кантара и макар, че Khabib не яде от десерта, целият интернет гръмна, че именно тортите и неспазването на стриктен хранителен режим за сваляне са причината за проваления двубой.

Треньорът на Khabib, Javeir Mendez обаче реши да внесе малко повече яснота, твърдейки че това е една голяма измислица.
 
"Прекалено много се говори за това тирамису и хората прекаляват. То няма нищо общо. Теглото му беше в норма и всичко вървеше по план. Не, Khabib не е ял тирамису. Вижте, когато Khabib отива някъде с него са около 6-7 други бойци от неговия екип. Но те не са на диета за разлика от него и могат да ядат каквото си поискат.

Само защото някой е ял тирамису и го има на масата на снимка, не означава че Khabib е ял от него. Означава, че някой си го е поръчал и то е било там. Това е илюзия и не е истина. Пълни глупости са, той не е ял сладко. Khabib е много дисциплиниран и не прави неща, които не трябва да прави."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес