Зареждане

Israel Adesanya: Всички говорят, че не съм добър, но ще си платят

Israel Adesanya: Всички говорят, че не съм добър, но ще си платят
Публикувано на: Март 15, 2019 в 00:00 ч
Israel Adesanya е наясно с приказките на бойците, които го подценяват. Наскоро шампиона в категорията Robert Whittaker също сподели, че Adesanya не е чак толкова добър, колкото го изкарват. “The Last Stylebender” получи шанс за титлата и ще се бие срещу Kelvin Gastelum на UFC 236 за временната титла, а след това ще има шанс за битка с Whittaker, ако успее да спечели временния колан. В интервю за Submission Radio, Israel реши да поговори за шампиона и за тези, които не вярват в неговите умения:



Не мисля, че тези коментари по мой адрес ми оказват каквото и да било внимание. Когато дойде времето и микрофона е в мен ще си кажа нещата. Whittaker говори, че не съм бил добър, но аз ще му покажа колко съм велик. Те всички говорят и имат какво да кажат, но когато са пред мен си мълчат. 

Ще им тествам брадичките. Аз не съм като Stephen Thompson. Не съм като никой, с който се е бил Whittaker. Не съм като Yoel Romero. Аз съм различен и все още се уча. Само една година съм в UFC, но научих много. В момента всички говорят за мен, но ще си плащат по-късно.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес