Зареждане

Israel Adesanya: В началото на 2021 ще се бием с Jones на стадион във Вегас

Israel Adesanya: В началото на 2021 ще се бием с Jones на стадион във Вегас
Публикувано на: Октомври 3, 2019 в 04:00 ч
Israel Adesanya се готви за тежка битка срещу Robert Whittaker този уикенд на UFC 243 в Австралия. Той ще се бие срещу безспорният шампион в средна категория, за да обединят титлите. Мнозина вярват, че Adesanya е следващата голяма звезда на UFC и очакват той да участва в големи битки след време. "The Last Stylebender" е с рекорд 17-0 в ММА и печели 13 от битките си с нокаут.

Феновете го сравняват с Jon Jones и Anderson Silva, но непобедения боец показва голямо самочувствие и се разграничава от тези твърдения. Той също вярва, че ще стане голяма звезда и предвижда, че в началото на 2021 година ще се изправи срещу шампионът в полутежка категория Jon Jones, а мястото на битката им ще бъде Raiders Stadium във Вегас:


Jon Jones oпределено е бос в тази игра и искам да се бия с него. Битката ни ще се случи на Raiders Stadium в Лас Вегас. Това го реших през юли когато бях във Вегас. 

В момента средна категория е пълна с таланти и ще трябва да се справя с Paulo Costa и още няколко бойци. Най-вероятно битката между мен и Jones ще се състои в началото на 2021 година. 

Той вече не е същия боец. Видях го на живо и мога да кажа това. Когато го видиш на живо ще разбереш, че той вече не е като преди.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес