Зареждане

Israel Adesanya уверен, че може да надвие Robert Whittaker по всякакъв начин

Israel Adesanya уверен, че може да надвие Robert Whittaker по всякакъв начин
Публикувано на: Ноември 15, 2018 в 07:35 ч
Israel Adesanya успя да отбележи най-голямата си победа, нокаутирайки Derek Brunson в първия рунд от срещата им на UFC 230 преди няколко седмица.

Подобрявайки рекорда си на 15-0 (4-0 UFC), The Last Stylebender не възнамерява да губи инерцията си към титлата, като също споделя, че притежава всичко необходимо, за да отстрани настоящия шампион на средна категория - Robert Whittaker.

И на всичкото отгоре може да го направи по всякакъв начин.

"Ще го бия навсякъде. Ако трябва да бъда честен, на Rob му липсва защитата и мога да се възползвам от това. Мога да го направя по всякакъв начин. Знам, че е боец, който иска като влезе в клетката, да разбива опонентите си, но аз не съм случаен."

Откакто се премести в новата категория, Whittaker все още не е вкусвал загуба, а има 8 поредни победи, сред които такива срещу Ronaldo Souza, Yoel Romero (два пъти), като междувременно успя да спечели и титлата.

Така че навярно на Israel ще му е по-трудно, отколкото си мисли.

Малко след победата му над Brunson, Adesanya споделя, че се е срещнал с Dana White, за да дисктира следващата си битка и потвърждава, че вече са му предложили опонент. В момента единствено чакал той да приеме предизвикателството.

Въпрос на време е да видим Israel в битка за титлата. И то дори може да не е срещу Whittaker, тъй като на UFC 234, което ще се проведе на 10-ти февруари и ще се предава пряко по спортния канал Max Sport 2, му предстои да се изправи срещу Kelvin Gastelum.

Без значение обаче кого ще трябва да надвие за титлата, Israel споделя, че дивизията ще е в по-добро състояние, ако той е първенец в нея.

"Стана ли шампион, вниманието към дивизията ще е по-сериозно. Аз съм този, който движи нещата."

Голямо самочувствие, не мислите ли?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес