Зареждане

Israel Adesanya отрече нокаутът на Rodriguez да е бил късметлийски: 'Като от Матрицата е'

Israel Adesanya отрече нокаутът на Rodriguez да е бил късметлийски: 'Като от Матрицата е'
Публикувано на: Ноември 13, 2018 в 08:49 ч
"Този нокаут, който направи Yair Rodriguez, беше невероятен. Много хора засичам да казват, че е бил късметлийски. Чувам го от доста разумни хора.

Казват 'Еми, преди това пробва още два пъти и не успя. Този път му се получи', но все си мисля, че е инстинкт, тайминг и знание къде ще бъде главата на противника. Хората обаче продължават да дават за пример предните два неуспешни удара.

Но тогава ги контрирам и им припомням как и аз срещу Brad Tavares пробвах с един удар - неуспешно. Докато накрая във втория рунд не му разкървавих лицето и започнах по-сериозно. Не е късмет - тайминг е. Проба - грешка. Просто човек се наглася в движение.

Късмет е ако си завържа очите, тръгна да удрям без да съм се прицелил и го ударя добре. Но той много добре знаеше къде ще му е главата. Нагласи се и стреля. Удари го. Беше лудница. Като от Матрицата. Не беше късмет това."

Боецът в средна категория Israel 'The Last Stylebender' Adesanya по една или друга причина знае как стоят нещата с ударите. Затова той осъзнава колко гениален е бил нокаута на Yair Rodriguez срещу Chan Sung Jung през изминалия уикенд.
 


Adesanya (75-5-1) е кикбоксьор и наскоро се установи като една от най-големите заплахи в категорията си, като в момента е на 6-та позиция след като отбеляза 15-тата си победа в ММА срещу Derek Brunson на UFC 230.

Припомняйки си наистина срещата му с Brunson, напълно възможно е аргументът му да е верен и нокаутът в действителност да не е бил късметлийски.

В каквото и да вярвате обаче, това изпълнение си спечели на Rodriguez не само победата, но и куп други бонуси.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес