Зареждане

Israel Adesanya: Кучката Jon Jones не иска да се качи в тежка категория

Israel Adesanya: Кучката Jon Jones не иска да се качи в тежка категория
Публикувано на: Юли 16, 2019 в 07:00 ч
Israel Adesanya не спира да атакува Jon Jones и го споменава в почти всичките си медийни изяви. "The Last Stylebender" има битка пред себе си на UFC 243 през октомври срещу Robert Whittaker, за да обединят титлите, но обръща повече внимание на "Bones". Israel вярва, че шампиона в полутежка категория вече остарява и предвижда битка в бъдеще с него на стадион в Лас Вегас. Двамата скоро няма да спрат с критиките един към друг и днес Adesanya реши да го критикува, защото Jones не искал да се качва в по-горната категория:


Всеки шампион се качва в по-горната категория. Когато доминираш в твоята категория, какво ще правиш после ? Няма значение дали е бокс, кикбокс или ММА, защото всички шампиони решават да се качав в по-горната категория. Jones все още не го е направил. Той говори, че не иска да се качва в тежка категория, защото не искал да дава предимства на Cormier. 

Jones е кучка, защото иска от Cormier да се бие с него в полутежка категория. Аз съм сменял категориите в бокса, кикбокса и ще го направя и в ММА. Това ще се случи в бъдеще, защото аз едва сега дойдох тук. Няма как да ме примамиш за една бърза битка. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес