Зареждане

Israel Adesanya към Whittaker: Не удрям като 43-годишен борец

Israel Adesanya към Whittaker: Не удрям като 43-годишен борец
Публикувано на: Октомври 2, 2019 в 09:09 ч
Временният шампион в средна категория Israel Adesanya е изключително уверен преди битката си този уикенд. Той ще се бие в главната битка на UFC 243 в Мелбърн срещу безспорният шампион Robert Whittaker. Двамата бойци нямат загуба в средна категория, а Israel няма загуба като цяло в ММА, като неговата статистика включа 17 поредни победи, от които 13 с нокаут.

Мнозина вярват, че той е бъдещето на UFC и ще засенчи Jon Jones, но това си остават просто твърдения, които той трябва да докаже този уикенд срещу Whittaker, който е изключително корав. Robert направи две брутални битки с Yoel Romero, които успя да спечели с решение, но страшно много се затрудни. Adesanya обаче не е впечатлен от силата на Romero и предупреди Whittaker, че той не удря като 43-годишния борец:


Мисля, че съм по-добрия боец от двамата. Вижте последните ни 5-рундови битки и вижте как се представих аз и как се представи той в 5-тия рунд. Вижте как Whittaker изглеждаше в 5-тия рунд срещу 43-годишен борец. Аз не удрям като 43-годишен борец. 

Аз ще те нараня, а след това няма да се нахвърля лудо за приключване, с което да се изморя. Аз ще намеря точния удар, за да приключа нещата. Винаги тренирам усилено и винаги искам да се подобрявам. Аз винаги казвам истината и нещата такива, каквито са. Кога той е бил безспорен шампион ? 

Whittaker е временен шампион. Когато го победя ще стана двоен временен шампион, защото той държи временна титла. Целта ми не е титлата, а да победя убиец като него в родината му. Искам да се забавлявам, защото когато го правя съм най-добрия в света. Има си причина, поради която изкарвам много повече пари от него. 


Ето как беше посрещнат Adesanya в Австралия:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес