Зареждане

Israel Adesanya към Jon Jones: Ще те смажа

Israel Adesanya към Jon Jones: Ще те смажа
Публикувано на: Октомври 9, 2019 в 09:24 ч
Israel Adesanya реши да отговори на Jon Jones, който твърди, че безспорния шампион в средна категория няма увереност и му трябва цяла година, за да се реши на битка с "Bones". Аdesanya предрече, че ще има битка между двамата през 2021 година на стадион във Вегас, но Jones не иска да чака цяла година и изяви желание да се бият още през следващата година.

 "The Last Stylebender" иска първо да защити титлата си срещу претендентите в категорията, а след това да се качи в полутежка категория за битка с Jones. Шампиона при полутежките няма да чака Adesanya и сподели, че ще се качи в тежка категория, докато той се реши да дуел. Adesanya няма да се хваща на приказките на Jones и сподели, че ще го размаже, но през 2021 година:


Jones говори за моята увереност. Нека си извади моите топки от устата му. Това момче се опитва да ме пришпорва. Аз не съм глупав. Не е вярно, че нямам увереност. Ще го смажа в битката ни. Трябва първо да си свърша работата. Сега трябва да си защитя титлата, защото съм новия шампион. 

Има няколко убийци в тази категория, с които трябва да се справя. Тогава ще се кача в полутежка категория и ще смачкам това момче. Планирам съм всичко. Вече казах, че ще се бием на стадион Raiders през 2021 година във Вегас. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес