Зареждане

Israel Adesanya: Jon Jones и Ислямска държава няма да помогнат на Whittaker да ме победи

Israel Adesanya: Jon Jones и Ислямска държава няма да помогнат на Whittaker да ме победи
Публикувано на: Август 1, 2019 в 08:24 ч
Israel Adesanya вярва, че ще може да победи Robert Whittaker и да обедини титлите в средна категория. Двамата бойци споделят клетката в главната битка на UFC 243, което ще се проведе през октомври в Австралия. Adesanya държи временната титла в категорията, а Whittaker е безспорен шампион. Преди няколко седмици Jon Jones предожи помощ на Whittaker и го прикани да тренират заедно, за да го подготви за победа над Israel.

Безспорния шампион все още не може да се възползва от офертата, защото двамата живеят в различни държави, но Adesanya не вярва, че Jones може да помогне на Robert. Всъщност Israel вярва, че дори Ислямска държава няма да помогне на Whittaker:


Whittaker може да докара Ислямска държава ако иска. Нека доведе всеки, който иска, но в крайна сметка никой не може да го спаси. Никой не може да ти помогне. Той си мисли, че Jones може да му помогне, но вижте какъв страйкинг има Jones. Не ме обиждайте, като сравнявате играта ни в стойка. Да, в борбата Jones може да му помогне. Нека се опита да ме събори. 

Никой не успява да ме задържи на земята. Whittaker успя да го направи на Romero и може да го направи и с мен. Съветвам го да ме събори. Ако не искаш на земя, то тогава нека е в стойка. Вкарай комбинацията от удари, а след тях и десен ритник. Ще му сритам задника. Съветвам го да търси събаряне и няма да му правя това, което направи Masvidal. Нека се борим, ако той го иска. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес