Зареждане

Israel Adesanya иска да се бие за титлата

Israel Adesanya иска да се бие за титлата
Публикувано на: Ноември 5, 2018 в 10:28 ч
Israel Adesanya успя да се справи с лекота със своя опонент на UFC 230, Derek Brunson и го нокаутира още в първия рунд. Adesanya успя да остане непобеден след тази победа, а неговия опонент Brunson навлезе в серия от 2 поредни загуби с нокаут. Israel смята, че Derek бил паникьосан в битката  и е направил всичко по силите си да оцелее, но не успя:


Още след първата размяна да удари той започна да ме държи за шортите. Ядосах се и погледнах към Herb, за да видя дали той е обърнал внимание. Той го направи и втори път и си каза - стига човече, какво по дяволите ? Ако прави това толкова ран в битката значи не е готов. Вие знаехте, че той не е подготвен. Той беше като удавник, който се хваща за сламка.

Той беше паникьосан и не знаеше какво да прави. През цялото време той говореше глупости, а аз му казвах, че трябва да си пести силите за битката. Той беше паникьосан преди битката и по време да битката и аз знаех, че той ще тръгне след мен и го нокаутирах. Записах доста добра победа и мисля, че съм следващия на опашката за титлата. Jacare победи в неговата битка, но той има загуби от Robert и Kelvin. Кой иска да го гледа пак срещу тях ?

Rockhold си влиза в категорията, но се оттегля от битките и не е надежден. Romero не си влиза в категорията и не е надежден. Jared се справи добре в своята битка, но той победи в третия, а аз в първия рунд. Weidman  загуби и мисля, че ако беше победил, щеше да се бие за титлата. Няма друг - аз съм следващия.


Трябва ли Adesanya да се бие за титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес