Зареждане

Israel Adesanya готов за битка в тежка категория с Miocic

Israel Adesanya готов за битка в тежка категория с Miocic
Публикувано на: Октомври 3, 2019 в 04:00 ч
Israel Adesanya е готов за всякакви предизвикателства в клетката и за сменянето на няколко категории. “The Last Stylebender” има тежка битка пред себе си този уикенд и ще трябва да победи Robert Whittaker в главната битка на събитието в Мелбърн. Двамата ще обединят безспорната и временната титла и при загуба мечтите на Adesanya ще се сринат.

И вместо да се концентрира върху Whittaker, Аdesanya не спира да говори за битка между него и Jon Jones. Непобедения временен шампион дори стигна до там, че е готов в бъдеще да се качи в тежка категория, за да се бие срещу Stipe Miocic:


Бил съм се в тежка категория в кикбокса и бокса. Има определени неща, които може да са ти предимство в тежка категория. Хората смятат, че трябва да кача килограми, но те говорят това, защото са глупави и не знаят как работи играта. Качих се на кантара с дрехи и кутия с понички за тежка категория. 

Запазих си килограмите и дори успях да сваля в нокдаун моя опонент. Всички говорят за големи битки и аз смятам да прескоча полутежка категория и да се кача в тежка категория за битка с Miocic. Не трябва да бързам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес