Зареждане

Ислам Махачeв към UFC: Спрете с игричките!

Ислам Махачeв към UFC: Спрете с игричките!
Публикувано на: Ноември 7, 2022 в 00:00 ч
Страстите, които се разгоряха на UFC 280 в Абу Даби (ОАЕ), не стихват.

Новият шампион в лека категория стана Ислам Махачев, който победи бразилеца Чарлз Оливейра. И веднага след битката той се съгласи да се бие с Александър Волкановски. На фона на предстоящия турнир в Австралия подобна битка изглежда почти идеална.

Но организацията не бърза да преговаря. Явно на руския шампион най-накрая му е омръзнало. Веднага след UFC 280 Волкановски и Махачев започнаха да си разменят любезности в социалните мрежи. Прави впечатление, че именно австралиецът е особено заинтересован от организирането на битката.

Той активно тормози Махачев и го провокира с остри фрази. Първоначално Ислам реагира спокойно на всички тези атаки, но постепенно руският боец започва да губи самообладание, защото от UFC явно мълчат.

„Не съм сигурен дали UFC иска Австралия през февруари или Вегас през март. Не се притеснявам много за мястото или съперника, защото никога не съм ги избирал. Просто ми изпратете договора и спрете да играете игри.", написа Махачев.

Явно устната договорка между Махачев и Алекс не е интересувала особено организацията. Махачев с причина иска да се бие с Волкановски. Ако той го победи в битката, тогава ще стане най-добрият ММА боец в света, а големите пари ще бъдат гарантирани.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес