Зареждане

Ислам Махачев иска да се бие с Джъстин Гейджи

Ислам Махачев иска да се бие с Джъстин Гейджи
Публикувано на: Март 25, 2021 в 00:00 ч
Ислам Махачев иска да премери сили с Джъстин Гейджи. В момента и двамата бойци са свободни и чакат битка. Почти всички бойци в лека категория на UFC са заети и двамата ще имат органичен избор за следващ противник.

Махачев заема 11-то място в ранглистата, а Гейджи е номер 2, което може да попречи на организирането на такъв двубой. Пред Махачев свободни са Гейджи, Рафаел дос Аньос и Пол Фелдър. Ислам е готов да се завърне в клетката и е сигурен, че ще бъде срещу боец от топ 10 на категорията:

Не мога да кажа какво се случва с избора на съперник за мен. Мисля, че следващата ми битка ще бъде с боец от топ 10. Почти всички в категорията са заети, но съм сигурен, че ще се бия с добър боец. Знам, че Пол Фелдър не се бие често и има други ангажименти с UFC. 

Хукър от своя страна скоро се прибра у дома и едва ли ще иска бързо завръщане. Така че вероятно Рафаел дос Аньос ще бъде следващ за мен. Ако не стане тази битка, тогава може да се бием с Джъстин Гейджи.

 Познаваме се, но не сме приятели. Възможна е такава битка. Той е свободен сега. Защо да няма битка между нас ? Искам да се бия с него.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес